Nyt badeværelse       Facade isolering          Flisearbejde          Nybyggeri          Nyt køkken

Hør hvor meget du kan spare på dit murerarbejde.

Facaderenovering, facadeisolering

Trænger din facade også til en make-over?

Det tager hårdt på facaden på huse og murværk at bo i Danmark med det vejrskifte vi oplever året rundt. Det er alment kendt efterhånden at en porøs facade også kan lække varme, og hvem vil ikke gerne spare på varmeregningen i vinteren? 

Hvis din facade ikke bliver renoveret på det rette tidspunkt, kan det i værste fald ende med svamp og fugt, så det er ikke kun forskønnelsen af huset der er vigtig men også de sundhedsgener der kan opstå, hvis der ikke bliver reageret i tide.

Et godt solidt stykke murerhåndværk fra Lalaibyg.dk kan ændre på din facade og få dit hus til at fremstå nyere og flottere.                                                                                                                                                                                             Vi rengør løbende for at undgå støvgener, som et murerarbejde kan forårsage og efterlader tingene i pænt og ordentlig stand.

 

Facaderenovering:

Vi ser frem til at hjælpe dig med at forskønne din facade.

Det er vigtigt for os at du er tilfreds med arbejdet, både før, under og efter vi har renoveret din facade, så husk at vi altid står klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi rengør løbende for at undgå støvgener, som et murerarbejde kan forårsage og efterlader tingene i pænt og ordentlig stand.

Facaderenovering

Som altid kan du booke et uforpligtende møde hos os, så vi kan se på din facade sammen og komme med nogle forslag hvordan vi kan renovere din facade på bedst mulig vis.